Consiliere Carieră, Schimbare de comportament

Și eu încotro? Vreau să fac ceva nou în cariera mea

Ai în jur de 30 de ani și începi să-ți dai seama că ai vrea să faci și altceva cu viața ta profesională (și nu numai). Sau se termină concediul de maternitate, vrei să te întorci la job și ai vrea să încerci o altă profesie. Sau, sau, sau…
Te scutesc de un sentiment neplăcut: sunt mulți în situația ta. Și este absolut normal ce ți se întamplă.

Ai acumulat ceva experiență profesională, de viață, ai invatat lucruri despre tine, despre cum se fac lucrurile in general, și ești în momentul în care vrei altceva și nu stii exact ce.

Pentru orice întrebare exista un răspuns. Sunt mai multe soluții, însă cea mai simplă și cu rezultatul rapid este consilierea în carieră. În România nu se prea practică așa ceva. Mulți nu știu ca există, alții nu știu ce înseamnă.
Ce inseamnă de fapt consiliere în carieră?

Ne întâlnim, ne cunoaștem și discutăm despre tine. Îți pun întrebări, facem împreună exerciții de autocunoaștere, folosim instrumente psihometrice pentru conturarea profilului comportamental și descoperi ce îți face placere și la ce te pricepi mai bine.
Nu e ca în filme: vii, eu fac hocus-pocus și pleci luminat/ă, fericit/ă și cu un posibil job. Discuțiile dureaza câteva săptamâni, scotocești prin cotloanele minții, răspunzi dar îți și pui întrebări, pentru ca în final să ai direcții la care poate nu te așteptai.
Eu îți ofer cadrul in care poți visa, descoperi, testa. Apoi revenim cu picioarele pe pământ și vedem ce ai de făcut pentru a putea pune în practică ce ai visat.

Spor la visuri! 🙂